De foamed standaard

Transparantie en wederzijds respect is voor ons de basis. Een relatie waarin vertrouwen belangrijk is, en waarin het beste resultaat centraal staat. Wij zijn graag meer dan ‘slechts’ een poetsbedrijf. Wij ontzorgen u van de noodzakelijke verzorging die een auto nodig heeft . Onze kennis op gebied van lakcorrectie- en verzorging zijn hierin onze belangrijkste succesfactor. Dagelijks hebben wij te maken met nieuwe uitdagingen waar onze kennis telkens weer op de proef word gesteld, gelukkig is er bij Foamed geen gebrek aan ervaring. De combinatie van kennis en ervaring stelt ons in staat keer op keer het beste resultaat te bereiken.

Hoe borgt Foamed de kwaliteit van onze dienst en service?

  • Wij werken uitsluitend met gecertificeerde producten.
  • De nieuwste gereedschappen om onze detaillingstechnieken op de juiste manier te ondersteunen
  • Onze service is nauwgezet, persoonlijk en discreet.
  • Ons succes is gebaseerd op uw vertrouwen – bekijk de getuigenissen en showcase van onze klanten.

Resultaatgerichte dienstverlening

In het door u geselecteerd of samengesteld pakket staat duidelijk benoemd welke werkzaamheden er uitgevoerd gaan worden en met resultaat. Foamed hanteert hiervoor een resultaatgerichte werkwijze. Dit betekent dat wij niet werken met een vaste tijd waarin en onderdeel klaar moet zijn. Wij verwerken uw pakket in taakkaarten. Hierop staat precies vermeld aan welke eisen een element, zoals een velg, interieur, lak etc. moet voldoen en gaan door tot dit gewenste resultaat is bereikt.

We zien elke nieuwe klant als een opwindende nieuwe kans voor ons team, en wij garanderen dat we net zo gepassioneerd zijn over uw auto als uzelf.

We streven er naar om de branche voor te blijven door gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van detailleringstechnieken. We gebruiken de beste producten die zijn onder de loep zijn genomen door strenge testmethoden, en we zorgen ervoor dat onze beproefde technieken net zo betrouwbaar blijven als ze altijd zijn geweest.

Nazorg is een ander aspect van ons bedrijf waar we trots op zijn. We streven ernaar niet alleen uw voertuig in topconditie te brengen, maar ook om u te helpen het daar te houden. Niet alleen is uw auto in bekwame handen, maar wij geven ook onze kennis en advies door, zodat u de auto er jarenlang mooi uit kunt laten zien.