De standaard Foamed wasbehandeling

De Foamed standaard was behandeling bevat; het geheel afspuiten van de auto, een foam behandeling om het oppervlakkige vuil gemakkelijk te verwijderen, het met de hand compleet wassen van uw auto en tot slot drogen wij uw auto ook handmatig. Dit zorgt ervoor dat er geen strepen zullen achterblijven op uw auto. Op deze pagina kunt u zelf uw afspraak inplannen. De door ons samengestelde pakketten kunt u hier onder selecteren en vervolgens op de door u gewenste datum inplannen. Is uw voorkeursdatum niet selecteerbaar? Neem dan gerust contact met ons op via de live chat, telefoon of via de contact pagina.

Motorcompartiment reinigen

De motor is het hart van uw auto. Wij reinigen op een veilig en zorgvuldige manier uw motorcompartiment. Hierdoor is uw motor vrij van oppervlakkig vuil en krijgt hij weer de uitstraling die hij verdient. Om uw motor in top conditie te houden behandelen wij rubberen en kunststofdelen van het motorcompartiment met een beschermende laag hierdoor krijgt vuil, UV en droogte geen kans om uw motor aan te tasten. Door deze techniek is uw motorcompartiment optimaal beschermt en voorzien van een diepe en rijke glans. Dit is de manier om uw auto ook onder de motorkap schoon te krijgen en verzorgd te houden.

Wielkasten, velgen en banden

Voor het reinigen van de velgen wordt eerst de velg met behulp van water onder hogedruk afgespoten. Hierna wordt de velg onder veel zorg met de hand gewassen. Afhankelijk van de staat van de velg kan u er voor kiezen om de velg door Foamed te laten polijsten, hierdoor krijgt de velg zijn originele glans terug. Voor grof vervuilde velgen raden wij aan om het gehele wiel te laten demonteren. Veel vuil van bijvoorbeeld uw remstof hoopt zich op in de op het eerste oog niet zichtbare delen van de velg. Om te voorkomen dat de velg niet terug valt in de vervuilde staat is het belangrijk ook deze plekken goed mee te pakken. Bij zo een grondige reiniging van de velg verwijderen wij het vuil, zowel zichtbaar als niet zichtbaar. Het resultaat is een glanzende velg die langer die ook langer in deze staat zal blijven.

Krassen en oneffenheden

Met deze behandeling is Foamed in staat om oppervlakkige krassen en defecten in de clearcoat (blanke lak) van uw auto te hertstellen. Denk bijvoorbeeld aan krassen van sleutels, takken, ringen, enzovoorts. Om dit voor elkaar te krijgen maken wij gebruik van speciale polijsttechnieken waardoor uw lak weer als nieuw lijkt. Bij Foamed beschouwen wij dit als een essentiële stap naar het herstellen van uw autolak. 

Polijsten

Er zijn verschillende redenen om uw auto laten polijsten. Zo kan de lak dof zijn geworden, de kleur kan verweerd zijn of er zijn veel krassen in uw lak aanwezig. Wat de reden tot polijsten ook is, u wilt geweldig resultaat en Foamed levert dat. Voor elke polijst behandeling wordt de lak van uw auto zorgvuldig gekleid om alle vervuiling in de lak te verwijderen. Ook worden kwetsbaren delen van uw auto afgeplakt om zo schades te voorkomen en toch alle hoekjes voor kunnen behandelen. Hieronder leggen wij de verschillende stappen omtrent polijsten voor u uit waardoor u kunt bepalen welke methode het ultieme resultaat geeft voor uw auto.
  • 1 staps : heeft voornamelijk als doel het herstellen van de glans en het corrigeren van zeer lichte krassen. Bij 1 staps polijsten wordt de gehele auto met één type polijstschijf en één soort polijstmiddel behandeld.
  • 2 staps: verwijdert ook diepere krassen. Uw auto wordt twee keer gepolijst waarbij de eerste keer agressievere producten worden gebruikt. In de tweede ronde worden de stappen van het 1 staps polijsten toegepast.
  • 3 staps: voegt één extra ronde toe met nog agressievere producten, waardoor zo goed als alle krassen / defecten in de clear coat verwijderend kunnen worden. Daarna worden de stappen van 2 en 1 toegepast

kunststof en chroom delen

De chrome sierdelen op uw auto zijn van groot belang, deze zorgen ervoor dat uw auto die luxe en chique uitstraling heeft. Het is van belang deze zo glimmend mogelijk te houden om deze gewenste uitstraling te behouden. Foamed poetst de chromen sierdelen van uw exterieur en-/ of interieur op met een speciaal geselecteerd middel om zo de glans te herstellen. De Anti-corrosie technologie in ons product zorgt ervoor dat uw chromen sierdelen langer zijn glans blijft behouden.

Ook Kunststofdelen spelen een grote rol in het aanzicht van uw auto. Denk bijvoorbeeld een kunststof diffuser onder uw achterbumper, maar ook is er veel kunststof te vinden in menig interieur van auto’s. Een diepe, zwarte kleur is vaak gewenst en Foamed kan dit verzorgen. Met behulp van een premium kunststof hersteller en beschermer zorgen wij ervoor dat de diepe zwarte kleur terugkomt in uw kunststof onderdelen en tegelijkertijd worden deze beschermd tegen verkleuring veroorzaakt door UV straling.Bescherming

Na het behandelen van uw auto is het belangrijk om uw auto te beschermen. Dit kan door middel van verschillende producten met ieder zijn eigen eigenschappen. Een mooi pluspunt van de beschermende laag die aangebracht zal worden op uw auto, is de glanzende laag die altijd aanwezig zal zijn. Zie hier de verschillende, zorgvuldig gekozen, producten die Foamed gebruikt om te voldoen aan de Foamed standaard.
 
Sealents
Sealents zijn uitermate geschikt voor een goede glans op uw geliefde wagen. De door Foamed speciaal geselecteerde lak sealants zorgen ervoor dat de glans op uw auto tot wel een jaar blijft zitten. De sealants zijn water afstotend en beschermen uw auto tegen zuren en UV Straling.
 
Hydrofobe hyperwax
Het is fantastisch om vuil en water gemakkelijk van uw auto af te zien glijden. Een superieure hydrophobe wax zorgt hiervoor door zijn waterafstotende bestandsdelen. Door de beschermlaag van onze vertrouwde hyperwax zal uw auto een aanzienlijke hoeveelheid minder vuil vast houden waardoor u voor maximaal 1 jaar van een schonere auto zult genieten. Daarnaast is de auto makkelijker zelf te wassen en zal wassen van uw auto sneller en leuker zijn.
 
Glascoating
Glascoating is een nieuwe generatie in lakbescherming. Het grootste voordeel van een glascoating is dat het een extreem duurzame investering is die 2 jaar bescherming kan bieden tegen kleine krasjes, zure regen, vogelpoep, teer en schadelijke UV-straling. Daarbij geeft een goede glascoating een enorme glans aan de lak van de auto. De harde beschermlaag is tevens water en vuilafstotend, het oppervlak is dan ook eenvoudiger te reinigen en ook het drogen van de lak is veel makkelijker. Hierdoor kunt u zelf, uw behandelde auto reiniger, gemakkelijk stralend houden.

Stofzuigen

Bij een prachtige auto hoort natuurlijk ook een netjes interieur, stofzuigen is hierbij vanzelfsprekend en natuurlijk essentieel. Wij kunnen, afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling, tippend stofzuigen of grondig stofzuigen. Bij tippend stofzuigen (geschikt voor weinig vervuiling) gaan wij af op de zichtbare plekken die gestofzuigd dienen te worden. Bij een grondige stofzuigbeurt slaan wij geen enkel randje of richeltje over. Indien nodig demonteren wij delen van het interieur om zelfs op de moeilijk bereikbare plekken goed te kunnen stofzuigen.Matten

Uw matten verzamelen een hoop vuil gedurende de jaren. Dit kan zorgen voor ongewenste geurtjes in uw auto. Foamed is in staat uw matten een dieptereiniging gegeven. Wij verwijderen door middel van onze sproei-extractie methode al het vuil dat diep in uw matten verborgen zit. Uw matten zullen vervolgens gedroogd worden om zo het achtergebleven vocht te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat er geen muffe geur in uw auto ontstaat.

Leder behandeling

Een leren bekleding heeft verzorging nodig. Foamed neemt met deze behandeling de verantwoordelijkheid op zich om uw lederen bekleding compleet te reinigen, te voeden en te beschermen. Wij voeden uw bekleding met etherische oliën, dit is van belang om te zorgen dat het leer zijn zachte en soepel blijft. In deze fase kunnen wij ook scheurtjes in het leer herstellen om de luxe uitstraling van interieur een boost te geven. Na het reinigen en voeden van uw leer is het van belang om deze te beschermen. UV straling en hitten zorgen ervoor dat uw lederen bekleding sneller uitdroogt en dit kan lijden tot scheurtjes.

Coating voor uw leren bekleding is een premium vorm van bescherming die 2 jaar lang presteert. Deze coating zorgt ervoor dat vuil en vloeistoffen niet hechten aan uw bekleding. Ideaal als u toch de kinderen op de achterbank wat te drinken wil geven, ook al weet u dat de kans bestaat dat dit tot knoeien kan lijden. Vuil en vloeistoffen zijn gemakkelijk van uw bekleding te verwijderen en de beschermlaag zorgt ervoor dat er geen vlekken ontstaan in uw bekleding. Ook zal uw (lichte) bekleding beschermt zijn tegen het afgeven van kleur van bijvoorbeeld een blauwe spijkerbroek.

 

Deepcleaning van stoelen

De vloer van uw auto is de verzamelplek van vuil. Onbewust neemt u dit mee naar binnen en dit beland uiteindelijk in de vloer van uw auto. Om dit grondig te diepreinigen verwijderden wij uw bestuurders- en bijrijders stoelen. Door de stoelen te verwijderen kunnen wij op de meest moeilijke plekken onze reinigingsbehandeling uitvoeren. Om te beginnen zullen wij de gehele vloergrondig stofzuigen, al het oppervlakkige vuil wordt op deze manier vervuilen. Door midden van onze sproei-extractie methode zorgen wij vervolgens dat zelfs het hardnekkigste vuil word verwijderd uit uw vloer. Hierdoor zullen vervelende geurtjes verwijderd en plakkerige delen verwijderd worden.

Deepcleaning van interieur

Een leren bekleding heeft verzorging nodig. Foamed neemt met deze behandeling de verantwoordelijkheid op zich om uw lederen bekleding compleet te reinigen, te voeden en te beschermen. Wij voeden uw bekleding met etherische oliën, dit is van belang om te zorgen dat het leer zijn zachte en soepel blijft. In deze fase kunnen wij ook scheurtjes in het leer herstellen om de luxe uitstraling van interieur een boost te geven. Na het reinigen en voeden van uw leer is het van belang om deze te beschermen. UV straling en hitten zorgen ervoor dat uw lederen bekleding sneller uitdroogt en dit kan lijden tot scheurtjes.

coating voor uw leren bekleding is een premium vorm van bescherming die 2 jaar lang presteert. Deze coating zorgt ervoor dat vuil en vloeistoffen niet hechten aan uw bekleding. Ideaal als u toch de kinderen op de achterbank wat te drinken wil geven, ook al weet u dat de kans bestaat dat dit tot knoeien kan lijden. Vuil en vloeistoffen zijn gemakkelijk van uw bekleding te verwijderen en de beschermlaag zorgt ervoor dat er geen vlekken ontstaan in uw bekleding. Ook zal uw (lichte) bekleding beschermt zijn tegen het afgeven van kleur van bijvoorbeeld een blauwe spijkerbroek.

 

UV protectie

Het beschermen van uw auto tegen UV straling is een belangrijk onderdeel van een detailbeurt. UV straling is namelijk een van de grootste, welliswaar onzichtbare, vijanden van een auto. de ultra violet straling zorgt er voor dat uw auto sneller verouderd. denk bijvoorbeeld aan lederen bekleding, deze zal sneller scheuren als het leer niet is beschermt tegen UV straling. ook kunststof leid aan de gevolgen van bloodstelling aan UV. het word bijvoorbeeld dof of kan zelfs gaan scheuren. Foamed brengt een beschermende laag aan die ervoor zorgt dat het schadelijke licht uw gewaardeerde interieur- of exterieur niet aangetast word. Door deze beschermende laag zal de levensduur van alle beschermde objecten verlengt worden.