Motorcompartiment reinigen

De motor is het hart van uw auto. Wij reinigen op een veilig en zorgvuldige manier uw motorcompartiment. Hierdoor is uw motor vrij van oppervlakkig vuil en krijgt hij weer de uitstraling die hij verdient. Om uw motor in top conditie te houden behandelen wij rubberen en kunststofdelen van het motorcompartiment met een beschermende laag hierdoor krijgt vuil, UV en droogte geen kans om uw motor aan te tasten. Door deze techniek is uw motorcompartiment optimaal beschermt en voorzien van een diepe en rijke glans. Dit is de manier om uw auto ook onder de motorkap schoon te krijgen en verzorgd te houden.

Wielkasten, velgen en banden

Voor het reinigen van de velgen wordt eerst de velg met behulp van water onder hogedruk afgespoten. Hierna wordt de velg onder veel zorg met de hand gewassen. Afhankelijk van de staat van de velg kan u er voor kiezen om de velg door Foamed te laten polijsten, hierdoor krijgt de velg zijn originele glans terug. Voor grof vervuilde velgen raden wij aan om het gehele wiel te laten demonteren. Veel vuil van bijvoorbeeld uw remstof hoopt zich op in de op het eerste oog niet zichtbare delen van de velg. Om te voorkomen dat de velg niet terug valt in de vervuilde staat is het belangrijk ook deze plekken goed mee te pakken. Bij zo een grondige reiniging van de velg verwijderen wij het vuil, zowel zichtbaar als niet zichtbaar. Het resultaat is een glanzende velg die langer die ook langer in deze staat zal blijven.

Krassen en oneffenheden

Met deze behandeling is Foamed in staat om oppervlakkige krassen en defecten in de clearcoat (blanke lak) van uw auto te hertstellen. Denk bijvoorbeeld aan krassen van sleutels, takken, ringen, enzovoorts. Om dit voor elkaar te krijgen maken wij gebruik van speciale polijsttechnieken waardoor uw lak weer als nieuw lijkt. Bij Foamed beschouwen wij dit als een essentiële

Polijsten

Er zijn verschillende redenen om uw auto laten polijsten. Zo kan de lak dof zijn geworden, de kleur kan verweerd zijn of er zijn veel krassen in uw lak aanwezig. Wat de reden tot polijsten ook is, u wilt geweldig resultaat en Foamed levert dat. Voor elke polijst behandeling wordt de lak van uw auto zorgvuldig gekleid om alle vervuiling in de lak te verwijderen. Ook worden kwetsbaren delen van uw auto afgeplakt om zo schades te voorkomen en toch alle hoekjes voor kunnen behandelen. Hieronder leggen wij de verschillende stappen omtrent polijsten voor u uit waardoor u kunt bepalen welke methode het ultieme resultaat geeft voor uw auto.
  • 1 staps : heeft voornamelijk als doel het herstellen van de glans en het corrigeren van zeer lichte krassen. Bij 1 staps polijsten wordt de gehele auto met één type polijstschijf en één soort polijstmiddel behandeld.
  • 2 staps: verwijdert ook diepere krassen. Uw auto wordt twee keer gepolijst waarbij de eerste keer agressievere producten worden gebruikt. In de tweede ronde worden de stappen van het 1 staps polijsten toegepast.
  • 3 staps: voegt één extra ronde toe met nog agressievere producten, waardoor zo goed als alle krassen / defecten in de clear coat verwijderend kunnen worden. Daarna worden de stappen van 2 en 1 toegepast

kunststof en chroom delen

Hier nog tekst 

Bescherming

Na het behandelen van uw auto is het belangrijk om uw auto te beschermen. Dit kan door middel van verschillende producten met ieder zijn eigen eigenschappen. Een mooi pluspunt van de beschermende laag die aangebracht zal worden op uw auto, is de glanzende laag die altijd aanwezig zal zijn. Zie hier de verschillende, zorgvuldig gekozen, producten die Foamed gebruikt om te voldoen aan de Foamed standaard.
 
Sealents
Sealents zijn uitermate geschikt voor een goede glans op uw geliefde wagen. De door Foamed speciaal geselecteerde lak sealants zorgen ervoor dat de glans op uw auto tot wel een jaar blijft zitten. De sealants zijn water afstotend en beschermen uw auto tegen zuren en UV Straling.
 
Hydrofobe hyperwax
Het is fantastisch om vuil en water gemakkelijk van uw auto af te zien glijden. Een superieure hydrophobe wax zorgt hiervoor door zijn waterafstotende bestandsdelen. Door de beschermlaag van onze vertrouwde hyperwax zal uw auto een aanzienlijke hoeveelheid minder vuil vast houden waardoor u voor maximaal 1 jaar van een schonere auto zult genieten. Daarnaast is de auto makkelijker zelf te wassen en zal wassen van uw auto sneller en leuker zijn.
 
Glascoating
Glascoating is een nieuwe generatie in lakbescherming. Het grootste voordeel van een glascoating is dat het een extreem duurzame investering is die 2 jaar bescherming kan bieden tegen kleine krasjes, zure regen, vogelpoep, teer en schadelijke UV-straling. Daarbij geeft een goede glascoating een enorme glans aan de lak van de auto. De harde beschermlaag is tevens water en vuilafstotend, het oppervlak is dan ook eenvoudiger te reinigen en ook het drogen van de lak is veel makkelijker. Hierdoor kunt u zelf, uw behandelde auto reiniger, gemakkelijk stralend houden.

Stofzuigen

Hier nog tekst 

Matten

Matten gang tekst nog nodig 

Leder behandeling

Hier nog tekst 

Deepcleaning van stoelen en intereur

tekst nog nodig 

UV protectie

Hier nog tekst