Welkom!

By | 29 oktober 2013

 

FOAMed Nederland is ontstaan uit het idee dat er in Nederland veel gebeurt op medisch onderwijs gebied en dat ook veel van deze informatie op het internet te vinden is. Alleen het is te versnippert. Tijdens gesprekken met collega’s (oa. de webmasters van EMDutch, MaasCasualty en EMRookies) op het 7e Dutch NorthSea Emergency Medicine Congress is het idee ontstaan om een overkoepelende site te bouwen als het antwoord op de vraag van de Nederlandse FOAMed community om één website te hebben voor alle Nederlandse FOAMed activiteiten. Vanuit dit punt zijn we gaan starten.

Is het nu klaar? Nee! De ontwikkelingen gaan snel en we doen ons best om het bij te houden.

Kan ik dan meehelpen?
Ja graag! Heb je zelf een leuke casus die je kan/mag en wilt delen gebruik dan het Contactformulier of deel het op Facebook Als je vaker wilt delen laat het weten dan kan je blogger worden.

Als ik niet wil helpen maar wil volgen mag dat ook?
Het leukste is als je mee helpt maar volgen mag ook.  Je ons vinden deze site, via Facebook en via Twitter. Gebruik dan @FOAMedNL en als de wereldwijde conversatie wilt  volgen gebruik je #FOAMed. Mocht je toch geinspireerd raken, help dan mee!

Geef een reactie